We hebben nieuws over onze spoeddienst buiten openingstijden. Vanaf 1 april 2022 gaan we naast de samenwerking met AniCura Leeuwarden, ook samenwerken AniCura dierenkliniek de Waterpoort in Sneek. Lees hier meer over de verandering en wat dit voor u betekent.

Dit gaat er veranderen
Vanaf 1 april 2022 bieden we de spoedzorg buiten onze openingstijden afwisselend aan vanuit Sneek en Leeuwarden. Dit betekent dat we u bij spoed in bijvoorbeeld de avond/nacht of het weekend vragen naar de kliniek met dienst in Leeuwarden of Sneek te komen. Hier zullen wij u helpen, of één van onze collega’s van AniCura Leeuwarden of AniCura dierenkliniek de Waterpoort in Sneek.
Dit kan betekenen dat u bij spoed buiten onze openingstijden voortaan een wat langere reistijd heeft. Bij spoed binnen onze openingstijden blijven we uw dier gewoon helpen in onze kliniek. Dus ook tijdens het zaterdagspreekuur en de avondspreekuren.

Waarom deze samenwerking
We vinden het belangrijk dat uw dier op elk moment geholpen kan worden met de best mogelijke zorg, nu én in de toekomst. Door een tekort aan dierenartsen en een snelle groei van het aantal huisdieren staat in heel Nederland de spoedzorg onder druk. Daarom kiezen wij ervoor om in de nachten en in het weekend samen te gaan werken met de collega-dierenartsen in Leeuwarden en Sneek. Deze klinieken staat net als wij bekend om de persoonlijke en kwalitatieve zorg, daarom hebben we ervoor gekozen om juist met deze klinieken samen te werken.
Overigens komt de meeste spoedzorg voor binnen openingstijden, dit zullen we daarom gewoon nog binnen onze ruime openingstijden blijven aanbieden.

Wat betekent dit voor u
Heeft uw dier buiten onze openingstijden spoedzorg nodig? Bel dan gewoon ons vaste
telefoonnummer: 058 266 95 90. U hoort dan op ons antwoordapparaat welke kliniek dienst heeft en welk telefoonnummer u kunt bellen. Als het nodig is dat u direct met uw dier langskomt bij de dierenarts, vragen we u om naar de kliniek met dienst te komen. 

Adressen
AniCura Leeuwarden
Jelsumerstraat 47
8947 EM Leeuwarden

AniCura dierenkliniek de Waterpoort
Kleine Palen 13
8601 AB Sneek

Dierenkliniek Camminghaburen
Kingmastate 32
8926 NB Leeuwarden