Over ons

Dierenkliniek Camminghaburen

Dierenkliniek Camminghaburen, al jarenlang gevestigd in het hart van de grootste wijk in Leeuwarden, is een moderne en professionele kliniek. Voor ons staat het dier voorop. Dat betekent dat wij, een enthousiast team van drie dierenartsen en vijf assistenten, samen met u de beste behandeling zoeken voor uw huisdier.

Onze dierenartsen hebben hun opleiding aan de faculteit Diergeneeskunde van de universiteiten in Utrecht of Gent gevolgd.
Onze dierenartsassistentes hebben een erkende opleiding gevolgd tot dierenartsassistente of paraveterinair.

Onze dierenkliniek is een erkend SBB-opleidingsbedrijf, wat inhoudt dat er vrijwel altijd een stagiair aanwezig is, herkenbaar aan een badge.
Eventuele stagekandidaten kunnen via e-mail contact opnemen met Elske van der Meer.

Geschiedenis

Dierenarts Jan Meinen start op 1 juni 1982 de praktijk, in de garage en berging van het pand aan de Kingmastate 32. Een praktijk in het hart van Camminghaburen.

In 1986 komt dierenarts Daam Hazenberg in dienst, waarna de praktijk in 1987 verder gaat onder de naam Dierenartsenpraktijk Meinen & Hazenberg.

De praktijk groeit, daarom vindt er in 1990 een verbouwing plaats; aan voor- en achterzijde komt een aanbouw.
In 2006 gaat Jan Meinen met pensioen en wordt de huidige naam Dierenkliniek Camminghaburen aangenomen. Dierenartsen Cathy Pool en Daam Hazenberg vormen dan een maatschap.

Dierenarts Daam Hazenberg gaat in 2018 met pensioen. De praktijk wordt voortgezet door dierenarts Cathy Pool, samen met een vast team dierenartsen en assistentes.

M. van den Burg

Dierenarts

Ons vertrouwde team

C.A.H. Pool
Dierenarts
M. van den Burg
Dierenarts
H.W.H Meijer
Dierenarts
Elske van der Meer
Assistente
Dineke Heijman
Assistente
Marjan Douna
Assistente
Kaylee Ploeg
Assistente
Janne Dijkstra
Assistente
Ilse Zondervan
Assistente
 
Bel ons!